BLIV FRIVILIG
BLIV FRIVILIG
7. maj 2018
af Daniel Boalth Petersen

JA TIL DE IDERIGE - JA TIL ALBI'S

Lad de idérige og kreative sejre.

Albi's er et hyggeligt sted, der er med til at give liv i byen, et sted folk kører efter. Og det er til gavn for det øvrige erhvervsliv i byen.

De fire punkter, der er lagt til grund for det første afslag fra forvaltningen, er småting. Projektet er spændende og anderledes, og byrådet kan jo gøre sig nogle overvejelser sammen med de to ejere om, hvordan man slipper af med togvognen igen, hvis det viser sig at være en skidt løsning - men lad os da prøve det! 👍🏻🍀

Mine mærkesager

For mig handler politik om at skabe en positiv udvikling – i alle livets stadier og forhold. Men skal jeg pege på fire ting vil jeg udvælge børnene, klimaet, kulturen og erhvervslivet.
Hør mig præsentere mine mærkersager i videoen

Børnene

Vi har forskellige forudsætninger her i livet, men vores børn skal have de bedste muligheder for at udvikle sig og bryde den sociale arv. Det kræver gode rammer hver eneste dag.
Se mærkesag

Klima og bæredygtig kommune

Vi har et særligt ansvar for vores fælles klima og miljø. Vi har i fællesskab sat os nogle ambitiøse mål og dem skal vi indfri.
Se mærkesag

Erhvervsliv

Når vores erhvervsliv klarer sig godt, klarer vi os godt som kommune og det er blandt andet med til at skabe jobs. Som kommune skal vi sikre gode rammebetingelser. 
Se mærkesag

Vil du vide mere om mine mærkesager for en bedre Helsingør Kommune?

crossmenuarrow-right