BLIV FRIVILIG
BLIV FRIVILIG
24. marts 2021
af Daniel Boalth Petersen

Udvidelse af Børnehuset Kasserollen i Espergærde

Med dagens åbning af 80 nye daginstitutionspladser i Kasserollen kommer vi de familier, der haft en svær hverdag på grund manglende institutionspladser i Espergærde, i møde.

Som en forælder udtrykte det, så havde deres familie ventet siden december på at få plads og var meget glade. 16 andre børn havde også deres første dag i dag.

80 nye pladser kan virke af meget, men med de nuværende beboere i området og de mange tilflyttere ser vi ind i et stigende behov, så det er en stor lettelse, at vi er kommet i mål efter 1,5 års arbejde.

Jeg håber børnene vil stortrives i de nye rammer. Også selvom alt ikke er helt på plads endnu - Det skal nok blive godt 😊👍

Mine mærkesager

For mig handler politik om at skabe en positiv udvikling – i alle livets stadier og forhold. Men skal jeg pege på fire ting vil jeg udvælge børnene, klimaet, kulturen og erhvervslivet.
Hør mig præsentere mine mærkersager i videoen

Børnene

Vi har forskellige forudsætninger her i livet, men vores børn skal have de bedste muligheder for at udvikle sig og bryde den sociale arv. Det kræver gode rammer hver eneste dag.
Se mærkesag

Klima og bæredygtig kommune

Vi har et særligt ansvar for vores fælles klima og miljø. Vi har i fællesskab sat os nogle ambitiøse mål og dem skal vi indfri.
Se mærkesag

Erhvervsliv

Når vores erhvervsliv klarer sig godt, klarer vi os godt som kommune og det er blandt andet med til at skabe jobs. Som kommune skal vi sikre gode rammebetingelser. 
Se mærkesag

Vil du vide mere om mine mærkesager for en bedre Helsingør Kommune?

crossmenuarrow-right