BLIV FRIVILIG
BLIV FRIVILIG
13. maj 2021
af Daniel Boalth Petersen

Socialdemokratiet mødte bred enighed hos de øvrige i Børne- og Uddannelsesudvalget

Jeg er glad for, at vi i Socialdemokratiet mødte bred enighed hos de øvrige i Børne- og Uddannelsesudvalget om at tage hul på en drøftelse af status i vores SFO'er og klubber med sigte på at tale udvikling af lige præcis de tilbud.

Vi taler meget om kvalitet i dagtilbud og skoler... men hvad med vores SFO'er og klubber? De kan nogen gange synes glemt, men har en naturlig plads i børnenes hverdag som en del af deres fritid og et sted, hvor vi kan holde fokus på trivsel og de sociale relationer børnene imellem.

Vores SFO'er og klubber er lige så vigtige som vores skoler, og jeg synes derfor også, at det er helt naturligt, at vi også taler kvalitet og udvikling i den forbindelse.

Spændende dag i udvalget (fra hjemmekontoret)

Mine mærkesager

For mig handler politik om at skabe en positiv udvikling – i alle livets stadier og forhold. Men skal jeg pege på fire ting vil jeg udvælge børnene, klimaet, kulturen og erhvervslivet.
Hør mig præsentere mine mærkersager i videoen

Børnene

Vi har forskellige forudsætninger her i livet, men vores børn skal have de bedste muligheder for at udvikle sig og bryde den sociale arv. Det kræver gode rammer hver eneste dag.
Se mærkesag

Klima og bæredygtig kommune

Vi har et særligt ansvar for vores fælles klima og miljø. Vi har i fællesskab sat os nogle ambitiøse mål og dem skal vi indfri.
Se mærkesag

Erhvervsliv

Når vores erhvervsliv klarer sig godt, klarer vi os godt som kommune og det er blandt andet med til at skabe jobs. Som kommune skal vi sikre gode rammebetingelser. 
Se mærkesag

Vil du vide mere om mine mærkesager for en bedre Helsingør Kommune?

crossmenuarrow-right