BLIV FRIVILIG
BLIV FRIVILIG

Om mig

Jeg er gift med Marlene, far til tre børn, bor i Hornbæk, er 37 år og så er jeg Socialdemokrat.
Lær mig at kende

Hvem er Daniel Boalth Petersen?

Jeg er gift med Marlene, far til tre børn, bor i Hornbæk, er 37 år og så er jeg Socialdemokrat. Jeg har siddet i Helsingør Byråd siden 2019 og vil kæmpe for at have en plads i byrådet i de næste fire år.

Hvem er Daniel?

Med plads i Helsingør Byråd siden 2019 arbejder jeg for, at der skal være plads til alle i Helsingør Kommune. I Helsingør Kommune skal der være plads til børn, ældre og alt derimellem og pengepungen må ikke blive styrende for, om man kan være her og om man har muligheden for at forfølge ens drømme.

Jeg er opvokset i Aalborg med en enlig psykisk syg mor, der ofte var helt fraværende og ude af stand til at arbejde. Det gav en masse opbrud med flytterod, nye steder og nye mennesker. Det var på alle måder en rodet barndom, hvor man tidligt måtte lære at stå på egne ben.

Hvorfor er det vigtigt at fortælle om mig?
Fordi det siger noget om, hvad der driver mig. Jeg vil kæmpe indædt for, at ethvert barn får en fair chance, en rimelig mulighed for at klare sig godt her i livet, uanset de vilkår barnet vokser op i. Vi har som samfund en forpligtelse til at træde til, når forældrene ikke kan. Det er det, der driver mig til at være i politik.

Hvem er jeg som politiker?

For mig handler politik grundlæggende om åbenhed og ærlighed. Vi må kunne tale om hvad som helst – stort og småt. Enighed og uenighed er grundvilkår i et demokrati, men jeg tror på at, vi finder de bedste løsninger sammen, når vi bruger tid på at lytte til hinanden.

Økonomien i kommunen kan til tider være ubarmhjertig stram, men vi gør vores bedste for at træffe den rigtige beslutning med det udgangspunkt, at vi vil borgerne i kommunen det godt.

Du har altid mulighed for at henvende dig og give mig dit besyv med på en sag eller for lige at vende ”verdenssituationen”. Jeg kan måske ikke altid selv hjælpe, men kan sende dig i den rigtige retning – min dør er altid åben.

Mine mærkesager

For mig handler politik om at skabe en positiv udvikling – i alle livets stadier og forhold. Men skal jeg pege på tre ting vil jeg udvælge børnene, klimaet og erhvervslivet.
Hør mig præsentere mine mærkersager i videoen

Børnene

Vi har forskellige forudsætninger her i livet, men vores børn skal have de bedste muligheder for at udvikle sig og bryde den sociale arv. Det kræver gode rammer hver eneste dag.
Se mærkesag

Klima og bæredygtig kommune

Vi har et særligt ansvar for vores fælles klima og miljø. Vi har i fællesskab sat os nogle ambitiøse mål og dem skal vi indfri.
Se mærkesag

Erhvervsliv

Når vores erhvervsliv klarer sig godt, klarer vi os godt som kommune og det er blandt andet med til at skabe jobs. Som kommune skal vi sikre gode rammebetingelser. 
Se mærkesag

Vil du vide mere om mine mærkesager for en bedre Helsingør Kommune?

crossmenuarrow-downarrow-right