BLIV FRIVILIG
BLIV FRIVILIG
16. august 2017
af Daniel Boalth Petersen

VI SKAL HAVE MERE FAGLÆRT PERSONALE

Engagement, indlevelse og nærvær betyder mest for de mindste, uanset om der så er tale om faglært eller ufaglært personale omkring vores børn. Men det siger selv, at faglært personale har noget ekstra med i rygsækken til at tackle hverdagens udfordringer med.

I Helsingør Kommunes daginstitutioner er 57,0% af personalet uddannet pædagoger... (Kilde: Helsingør Kommune) Der er et stykke til ambitionen om de 70% pædagoger.

Lad os gøre noget ved det, fordi det betyder noget for børnenes trivsel og udvikling. Opkvalificering af det ufaglærte personale og fokus på ansættelse af faglært personale!

Mine mærkesager

For mig handler politik om at skabe en positiv udvikling – i alle livets stadier og forhold. Men skal jeg pege på fire ting vil jeg udvælge børnene, klimaet, kulturen og erhvervslivet.
Hør mig præsentere mine mærkersager i videoen

Børnene

Vi har forskellige forudsætninger her i livet, men vores børn skal have de bedste muligheder for at udvikle sig og bryde den sociale arv. Det kræver gode rammer hver eneste dag.
Se mærkesag

Klima og bæredygtig kommune

Vi har et særligt ansvar for vores fælles klima og miljø. Vi har i fællesskab sat os nogle ambitiøse mål og dem skal vi indfri.
Se mærkesag

Erhvervsliv

Når vores erhvervsliv klarer sig godt, klarer vi os godt som kommune og det er blandt andet med til at skabe jobs. Som kommune skal vi sikre gode rammebetingelser. 
Se mærkesag

Vil du vide mere om mine mærkesager for en bedre Helsingør Kommune?

crossmenuarrow-right